5.10.07

3ra Jornada


Bruesa GBC - CAI Zaragoza , el partit de la jornada

De nou arriva el divendres; de nou arriva la Adecco LEB Or. Una tercera jornada que es preveu d'allò més emocionant, doncs es disputarà el partit entre dos dels màxims candidats a l'ascens. Aquest matx és el que enfrontarà a Sant Sebastià el Bruesa amb el Cai. Però aquest no serà pas l'únic alicient de la jornada.

El Plus Pujol Lleida intentarà oferir a la seva afició la primera victòria al Barris Nord. L'escull a superar serà l'Aguas València de Gandía, un equip que encara no ha assaborit cap triomf. Tot i això, Edu Torres no es refia del rival i confia en que el pavelló lleidatà s'ompli. Per cert, el club blau ha aconseguit superar la xifra d'abonats de la temporada passada durant la setmana.

Altres partits com el Tenerife - Ciudad de Huelva o el Palma Aqua Mágica - Alacant també prometen emocions fortes.
Alguns d'aquests partits es poden seguir en directe a través de FEBtv. http://www.febtv.com



PARTITS JORNADA 3 5/10/07
Melilla Baloncesto - La Laguna Canarias 84-68
Basquetinca.com - Beirasar Rosalía 59-64
U.B.La Palma- Ford Burgos 104-107
Tenerife Rural - C.B. Ciudad de Huelva 96-92
Bruesa GBC - Basket Cai Zaragoza 93-83
C.B. L'Hospitalet - Alerta Cantabria 88-85
Leche Río Breogan - CB Villa de Los Barrios 71-59
Plus Pujol Lleida - Aguas de Valencia Gandía 84-71
Palma Aqua Mágica - Alicante Costa Blanca 66-83


El Cai Zaragoza ja coneix la derrota. El Bruesa l'ha vençut en un partit trepidant que ha tingut dos parts ben diferents. La primera ha estat dominada pel conjunt aragonés que, tot i no oferir molt bon joc, ha arribat al descans amb sis punts de renda. No obstant, a la represa, han estat els bascos els que han premut l'accelerador capgirant el marcador. En el darrer quart, l'agressivitat defensiva dels locals ha permés que recuperessin moltes pilotes adjudicant-se el partit per deu punts de diferència. (93-83)

El partit més igualat ha estat el que s'ha disputat al pavelló Miraflores de La Palma. Els locals han caigut a la pròrroga (104-107) amb un Ford Burgos que ha sabut esperar el seu moment per capgirar l'encontre. També cal destacar l'espectacular inici de lliga que està protagonitzant el Rosalía gallec que ja suma tres victòries de tres partits en el seu retorn a la divisió de plata del bàsquet espanyol.

Dels partits de dissabte cal destacar el triomf de L'Hospitalet al temps suplementari (88-85) i, evidentment, la victòria de l'equip de Lleida. A continuació podeu llegir la crònica.

El Plus Pujol ha aconseguit la primera victòria al Barris Nord (segona de la temporada). El conjunt d'Edu Torres s'ha imposat per tretze punts (84-71) a l'Aguas Valencia de Gandía. El partit s'ha desequilibrat en una segona part en que els jugadors de Lleida han demostrat ser molt superiors als valencians que tenien les baixes de dos americans. El partit s'ha iniciat amb impresicions dels dos conjunts i força igualtat. Els visitants tenien l'obligació d'inaugurar el seu caseller de triomfs i s'esforçaven al màxim per liderar el marcador del Barris Nord. Així, arribaven al final del primer període amb dos punts d'aventatge (15-17). No obstant, al segon quart, la gran aportació de jugadors com Mainoldi, A. Miguel o Maraker capgiraven el marcador. Al descans, el marcador reflectia un 39-35 que presagiava una segona part de nervis e igualtat. Però no ha estat així. Els visitants han vist com els blaus premien l'accelerador i aconseguien amplies rendes a l'electrònic. La direcció de Brian Jones acompanyada per l'habitual eficàcia de Mainoldi, feien esclatar l'alegria entre els aficionats locals que veien que no s'escaparia la victòria. Els deu punts d'avantatge del Plus Pujol a l'iniciar l'últim assalt (63-53) no perillaven en cap moment. Doncs serien els homes d'Edu Torres els que incrementarien la diferència fins al voltant dels vint punts. L'únic jugador dels valencians que es mostrava inspirat era Blackshear i els catalans, amb un joc col.lectiu destacat, jugaven amb tranquilitat esperant el so de la botzina. Al final, fins i tot debutaria el juvenil Pol Domingo. L'afició abondonava el pavelló satisfeta amb el resultat i l'actuació dels nous fitxatges. La pròxima cita: dissabte vinent a Santander.

No hay comentarios: