19.10.07

5na Jornada

Partidàs al Barris Nord

La cinquena jornada de l'Adecco LEB Or ja està aquí. Carregada de partits trepidants, nervis i emoció. El líder de la categoria, l'Alacant, visitarà el Barris Nord amb la intenció de continuar una semana més sense conéixer la derrota. Però no ho tindràn gens fàcil, ja que els homes d'Edu Torres estàn disposats a agradar a l'afició i lluitar per la tercera victòria de la temporada fins al darrer segon. El tècnic blau, Edu Torres, ha declarat que les opcions del seu equip en el partit passen per tancar el rebot ofensiu i, sobretot, no tenir por del rival. El salt inicial serà dissabte a les 20:45 al feu lleidatà.
Però, evidentment, aquest no és l'únic alicient de la jornada. Doncs, com cada setmana, no hi ha ni un sol partit que no ofereixi garanties d'espectacle o, si més no, d'emoció.

El Breogan buscarà seguir pel camí del triomf. Per aconseguir-ho, haurà de derrotar a un Melilla que jugarà amb idèntic objectiu. A Hospitalet, duel d'equips revelació. Els locals reben al sorprenent Rosalía, colíder de la classificació. Per acabar, destaquem el matx que es viurà a Saragossa. El Cai rep al Ciudad de Huelva amb molta pressió, doncs no es pot permetre més entrepussades.

"La LEB a Lleida" avisa a tots els seus lectors que en aquesta jornada comença el joc virtual Cyberleb que prepara la FEB juntament amb la web Solobasket.com. Si encara no disposeu de cap equip, afanyeu-vos a crear-ne un. Si desitgeu participar a la lliga privada de "La LEB a Lleida" cliqueu aquí i busqueu la lliga anomenada LEB-Lleida. La clau d'accés és barrisnord. Molta sort a tothom!!!


PARTITS JORNADA 5 19/10/07
Bruesa GBC - Ford Burgos 82-68
U.B.La Palma - Alerta Cantabria 81-88
Tenerife Rural - Aguas de Valencia Gandía 86-83
Basket Cai Zaragoza - C.B. Ciudad de Huelva 91-79
Basquetinca.com - CB Villa de los Barrios 80-81
Leche Río Breogan - Melilla Baloncesto 81-63
C.B. L'Hospitalet - Beirasar Rosalía 80-81
Plus Pujol Lleida - Alicante Costa Blanca 78-76
Palma Aqua Mágica - La Laguna Canarias 99-77

Excel.lent partit al Barris Nord i excel.lent victòria del Plus Pujol Lleida (78-76). Els homes d'Edu Torres han jugat amb concentració i sense cap complex davant un autentic equipàs que avui ha encaixat la primera derrota de la temporada. Això si, el partit no ha estat gens fàcil per als blaus ja que el triomf no s'ha aconseguit fins a l'últim segon amb grans dosis de patiment.Edu Torres ha alineat a Jones i a Maraker de sortida. L'aposta no ha sortit malament, doncs el suec ha anotat els primers punts del seu equip i el nord-americà repartia assistencies als seus companys. Això i un notable encert en atac propiciaven un avantatge que s'elevava fins a nou punts al final del primer quart (26-17). Però l'Alicante Costablanca no deixaria que els locals s'escapessin en el marcador. El segon quart oferiria un interessant intercanvi de cistelles entre els dos equips. A l'equip de Lleida destacaven Mainoldi i, sobretot, Fergerson. Al bàndol contrari, els més encertats eren Digbeu i Bennerman. A banda del ja comentat intercanvi de cistelles cal destacar el nefast criteri arbitral que feia naixer la indignació entre l'afició del Barris Nord. Una indignació que es convertiria en impotència quan Edu Torres veia que a la mínima protesta s'emportava una tècnica. Tot i perdre el parcial d'aquest segon quart, els jugadors del Lleida Bàsquet se n'anaven als vestidors amb l'electrònic a favor seu (49-44). A la represa, el capità Jaume Comas es mostraria determinant en el lideratge de l'equip. No obstant, el tercer quart no seria gens senzill per al Plus Pujol que defensaria aferrissadament l'avantatge aconseguit fins aleshores. Aquest fet afavoria una disminució de l'anotació visitant, tot i que la local era igual de pobra. Així doncs, parcial de 13-13 que situava un 62-57 al marcador i mantenia el partit obert de cara a un últim quart que acabaria sent d'infart. En el darrer quart de l'encontre, l'afició donaria ales al seu equip que, amb el pas dels minuts, veia que guanyar el partit no era una utopia. La precipitació en atac, els errors en els tirs lliures i faltes dubtoses en contra no donaven respir als d'Edu Torres. Tres triples de Leo errats preocupaven a una afició que continuava animant al seu equip i pressionant amb els seus crits cadascun dels atacs de l'equip de Quim Costa. Amb màxima tensió s'arribaria a un últim minut en que cap dels dos conjunts anotaria un sol punt. Amb 26 segons per jugar i 78-76 de resultat, el Plus Pujol atrapava un important rebot que, no obstant, no seria definitiu ja que els visitants aconseguien recuperar la pilota sense fer falta. Quedaven set segons. Set segons per defensar, set segons per patir, set segons per guanyar. El base Stephane Dumas encarava l'anella local i el Barris Nord sencer aguantava la respiració. Llavors, el base francés enviava una pilota a l'espai que cap company seu podia recollir. Ja no hi havia temps per a més. El Plus Pujol Lleida havia trencat la imbatibilitat de l'Alacant (78-76)

El Rosalía, mentrestant, ha aconseguit una victòria "in extremis" a l'Hospitalet (80-81) i els seus números ja començen a fer història. És lider en solitari de la categoria i espera la visita del Plus Pujol en partit intersetmanal. A més, cal recordar que l'any passat jugaven a la lliga LEB Plata.

Dels partits de divendres destaquem la primera victòria del Los Barrios. Es va produïr a Inca amb molt de patiment (80-81). També cal mencionar el bon inici de lliga d'equips com el Tenerife o el Bruesa GBC i el triomf reconciliador del Cai Zaragoza al seu pavelló.

Per últim, en el partit disputat diumenge, el Palma Aqua Mágica s'ha imposat (99-77) contundentment al La Laguna Canaries gràcies a un recital de triples al darrer quart.

No hay comentarios: