10.4.08

Final Four LEB

Cáceres, la seu de la Final a Quatre
La FEB ha otorgat l'esdeveniment a la Federació Extremenya

La FEB ha decidit premiar la ciutat de Cáceres i li ha otorgat el privilegi d'organitzar les Finals a Quatre de les tres categoríes LEB. (Or, Plata i Bronze) L'esdeveniment es disputarà els dies 30, 31 de maig i 1 de juny. Primerament, estava previst que fos Madrid la ciutat que acollís la cita però els responsables de la federació van decidir vendre la condició d'amfitrió. Lugo, Alacant o fins i tot Lleida eren altres candidates.

Aquesta serà la primera Final Four de la LEB ja que aquest sistema de competició s'ha instaurat enguany. Hi participaran dotze equips (quatre de cada categoria) i lluitaran per una plaça d'ascens a la lliga superior. Cal recordar que els equips que acabin la temporada regular com a campions obtindran l'ascens directe. El torneig es disputarà al "Pabellón Multiusos de Cáceres" que disposa d'un aforament de 6500 espectadors. Aquest no serà el primer esdeveniment important que acollirà el poliesportiu extremeny. Els participants a la Final Four seran els vencedors del play-off al millor de tres partits que disputaran els classificats entre els llocs 2 i 9.

Pel que fa a l'Adecco LEB Or, les semifinals es jugaran el dissabte 31. Els dos guanyadors es desafiaran el diumenge en un matx que decidirà el desitjat ascens a l'ACB. Aquest aconteixement és una gran festa del bàsquet que no es voldrà perdre "La LEB a Lleida". La nostra web espera que el Plus Pujol Lleida arribi fins a Cáceres i ens representi a tots els lleidatans en aquesta Final Four que serà un magnífic colofó a una genial temporada.

- Més informació sobre el "Pabellón Multiusos de Cáceres"

- Sistema de Competició Adecco LEB

No hay comentarios: