28.12.07

ÚLTIMA HORA!!! (INOCENTADA)

HECATOMBE A LA FEB
Queden anulades les competicions de la FEB a causa d'enormes problemes econòmics que impedeixen pagar als col.legiats

Sorpresa negativa per als afeccionats al bàsquet espanyol. La FEB (Federación española de Baloncesto) ha comunicat que fa mesos que deu diners a les nombroses instituticions a les que està vinculada. S'especula que la xifra pot arribar a superar els 13 milions d'euros i es comenta que la FEB va prometre abonar els diners durant la primera quinzena d'aquest mes de desembre. Com és evident, aquest fet no s'ha produït. La FEB està completament arruïnada i podria desaparéixer en els próxims dies depenent de quina sigui la sentència dels tribunals que estan tractant el cas. El més greu d'aquest assumpte és que les competicions FEB (LEB Or, LEB Plata, LEB Bronze, EBA, Lliga Femenina i Lliga Femenina 2) no es podran tornar a disputar. Principalment, perque no es poden pagar els àrbitres. Els col.legiats, que ja fa més d'un mes que no cobren, es neguen rotundament a continuar xiulant els partits. Amb aquesta situació, els diferents clubs de l'Estat (exceptuant els clubs d'ACB o aquells que competeixen en lligues autonòmiques) es troben fora de competició. Molts d'ells optaran per fusionar-se i competir amb els equips que militen en categories regionals mentres que altres desapareixeran per complet. Com deiem, una excel.lent categoria com l'Adecco LEB Or que tractavem en aquesta pàgina web i que enamorava a mil.lers d'afeccionats a l'esport de la cistella ja ha passat a la història. L'última esperança de supervivència de la Federació passa per obtenir els diners necessaris abans del tancament de l'any 2007. Nombroses personalitats, jugadors i directius ja han fet els seus donatius. Animem als lectors de "La LEB a Lleida" a que col.laborin en la missió gairebé impossible de salvar la FEB i, en conseqüència la lliga LEB Or. Sentim haver de comunicar notícies com aquesta que són un terrible atemptat per al món de l'esport. El Plus Pujol Lleida, per la seva part, ja ha manifestat que es fusionarà amb el Sícoris Club i competirà amb la resta de clubs de la província. Xavi Vallmajó, ex-jugador del club, serà el fitxatge estrella d'aquest trist nou projecte de l'entitat blava.

1 comentario:

Marc Retamero Castelló dijo...

Aquesta notícia és completament ficticia i, gràcies a Déu, la FEB no té cap mena de problema i l'Adecco LEB Or es podrà continuar disputant amb total normalitat.
Era la inocentada del DIA DELS INOCENTS (28 de desembre) Espero que us hagi agradat i us l'hagueu cregut. Ara ja podeu respirar tranquils. INOCENT INOCENT!!!