20.9.07

1ra Jornada


COMENÇA L'ADECCO LEB OR 07-08
Avui, 21 de setembre, comença una nova temporada a l'Adecco LEB. Una temporada que s'inicia amb diverses novetats respecte a la passada: la creació de la nova "LEB Bronce", l'eliminació dels llargs i clàssics play-off o el nou sistema de competició que otorga l'ascens directe al primer classificat. L'altra plaça ACB es decidirà en una Final-Four que es disputarà a Madrid els dies 31 de maig i 1 de juny. 18 són les plantilles que competiràn en l'Adecco LEB Or. N'hi ha com el Cai Zaragoza, el Bruesa, l'Alacant... que tenen l'ascens com a única meta. Algunes, no gaires, només pensen en assegurar la permanència. Aquest any, el Plus Pujol Lleida, ha confeccionat un equip força competitiu barrejant joventut amb experiència. Els nois d'Edu Torres intentaràn fer disfrutar una afició que, últimament, està massa acostumada al patiment. Tot i això, encara es manté lliure una plaça d'extracomunitari que, en cas de cobrir-la, aportaria més solidesa a la plantilla.

La nostra web: "La LEB a Lleida" els informarà cada setmana del que succeeixi en aquesta emocionantíssima temporada que ens arriba. I tant de bo, que aquest any l'equip lleidatà torni a estar entre els millors de l'Estat.


PARTITS JORNADA 1 21/9/07

Plus Pujol Lleida - C.B. Ciudad de Huelva 65-73
CB Villa de los Barrios - Beirasar Rosalia 69-75
Melilla Baloncesto - Alicante Costa Blanca 61-77
Basquetinca.com - Alerta Cantábria 91-84
U.B. La Palma - Basket Cai Zaragoza 57-72
Tenerife Rural - Bruesa GBC 108-94
C.B. L'Hospitalet - Ford Burgos 72-66
Leche Río Breogan - La Laguna Canarias 71-72
Palma Aqua Mágica - Aguas de Valencia Gandía 74-72


La primera jornada a l'Adecco LEB Or ja ens ha deparat les primeres sorpreses. Una de les més sorprenents, la del La Laguna Canarias a la pista del Breogan, un dels màxims aspirants a l'ascens. Dos tirs lliures errats pel jugador local Devin Davis a tres segons del final van certificar la derrota. També sorprenents les victòries del Rosalía a Los Barrios o del Tenerife davant l'ex-ACB Bruesa. Dos favorits a l'ascens com el Cai o l'Alacant van vencer amb relativa comoditat. Tot i això, el disgust de la jornada es va produïr al Barris Nord. El Plus Pujol no va poder amb el Ciudad de Huelva. Tot i guanyar el parcial del primer quart (21-18) el bon joc no va tenir continuïtat i els visitants s'en van anar al descans amb avantatge (32-36). Al segon temps, els nois d'Edu Torres no milloraven el seu joc, pero es mantenien amb vida al partit. Els principals obstacles per als blaus eren la inspiració del visitants Damon Johnson i Onyekwe i el gris partit de Bill Phillips i Jaume Comas. A l'últim quart, un inspirat Dave Fergerson va permetre als de Lleida capgirar el marcador. L'alegria va durar poc ja que, a dos minuts i mig del final, Damon Johnson tornava a posar els seus endavant al marcador. El partit es va mantenir viu fins que a 22 segons del desenllaç, els visitants aconseguien transformar un rebot ofensiu en una cistella que els ficava quatre punts per sobre que certificaven la primera derrota de la temporada. Al final 65-73 i a pensar en el desplaçament a Burgos.


Dave Fergerson va ser el millor jugador del Plus Pujol Lleida

1 comentario:

Anónimo dijo...

Està bastant bé aquesta pàgina això que acaba d'arrancar!!!
Aki s'hi pot trobar tot el k buskes de la LEB no??? PRKE jo ho mirare!!!
Espero k tant kom akesta pàgina i www.lleidabasquet.blogspot.com tiguin futur x ser del LLEIDA!!!