26.9.07

Brian Jones, el nou fitxatge

El Plus Pujol Lleida canvia Brock Gillespie per Brian Jones

El Plus Pujol Lleida ha concretat el fitxatge d'un extracomunitari. Es tracta d'un base nord-americà procedent del Bremerhaven alemà anomenat Brian Jones. Tothom esperava que la nova incorporació fos un aler alt, però no ha estat així.
El nou jugador del Lleida Bàsquet, que l'any passat va ser màxim assistent de la Bundesliga, aterra al Barris Nord amb ganes d'aportar a l'equip les seves ganes de guanyar i una intensa defensa. No obstant, Edu Torres va afirmar que aquest base també haurà d'aportar punts en atac. Tot i això, la gran sorpresa de la roda de premsa va ser que Brock Gillespie quedés apartat de l'equip. El motiu, segons Edu Torres, és que el jugador amb passaport anglès ha comés nombroses faltes disciplinàries demostrant una baixa implicació en el projecte del club.


Les últimes informacions deixen entreveure que el futur de Gillespie està lluny del Barris Nord ja que el seu representant s'ha reunit amb el consell d'administració per acordar la rescissió del contracte del base de 25 anys. A més, el tècnic del conjunt lleidatà tampoc ha convocat al jugador per al pròxim partit que es disputarà a Burgos. En canvi, el flamant fitxatge Brian Jones, si que podrà disposar dels seus primers minuts amb la samarreta blava. El rival del Plus Pujol en la segona jornada, és a dir, el Ford Burgos també podrà disposar d'una nova incorporació. Es tracta del "rifle" Winchester que prové del Melilla. Altres recients fitxatges de l'emocionant LEB Or són els de Marciulionis i Alexander per Inca i Tenerife, respectivament.

No hay comentarios: