7.4.09

RESUM Jornades 23a27 (I)

Després d'unes setmanes d'absència, "La LEB a Lleida" torna a oferir informació de l'Adecco LEB Or als seus lectors. Per tal de posar-nos al dia del que ha succeït en aquestes cinc jornades de manera ràpida i eficaç, hem preparat per a tots vosaltres un recull (dividit en dues parts) amb els videos dels partits d'aquestes darreres setmanes. Podreu trobar-hi tots aquells en que ha participat el Plus Pujol Lleida, a més dels que hem considerat més interessants. Aquest contingut visual arriba acompanyat per un petit resum escrit que conté els detalls més destacats de cada jornada. Aquí ho teniu, disfruteu-ho!

JORNADA 23

Leche Río Breogán - Tenerife Rural :


Plus Pujol Lleida - C.B. Valladolid (en dues parts) :




L'Adecco LEB Or va viure un canvi en les posicions de descens ja que, després de moltes jornades, el Gandía Bàsquet va sortir-ne en detriment de l'Illescas Urban CLM. Els valencians van imposar-se a Mallorca (76-85) reafirmant la seva recuperació mentres que els toledans prosseguiren la seva crisi al Rincón de la Victòria (73-63). El Rosalía, en canvi, segueix cuer ja que no va poder superar a un Cáceres que comença a fer olor de play-off (82-79).

Pel que fa a la part alta de la classificació, el Lucentum Alicante segueix ocupant el liderat malgrat que va caure sorprenentment a Miraflores, el feu de l'UB La Palma (80-74). Aquesta entrepussada va ser aprofitada pel Valladolid que, en el debut de Roger Fornas amb la samarreta morada, va desfer-se d'un Plus Pujol Lleida que va acabar sent una joguina trencada a les mans dels de Porfirio Fisac (70-82). Marcus Vinícius va estar massa sol i, així, és impossible aturar tot un aspirant a l'ascens que va demostrar el perqué de la seva situació a la taula amb una gran circulació de pilota. El Melilla Baloncesto tampoc va desaprofitar la derrota alacantina i segueix entossudit a barallar-se amb els "grans". La víctima, aquest cop, va ser un Vic que viu en una zona molt tranquil.la (71-77). Els altres dos equips que continuen pensant en l'ascens directe, el Breogán i el Tenerife, van enfrontar-se entre ells en el matx més destacat de la jornada. Malgrat la lluita i l'entrega dels de Rafa Sanz, el triomf va anar a parar al bàndol local ja que va disposar de més encert en els moments claus (88-80).

Si mirem l'equador de la classificació, trobem un gruix de vuit equips que lluitaran per quatre posicions de play-off. En aquesta jornada hi haguè un parell d'enfrontaments entre aquests equips i es van saldar amb victòries del León a domicili (67-74) i del Los Barrios al seu pavelló (80-69). Les víctimes que dormiren amb la llosa de la derrota a sobre van ser el Ciudad de La Laguna i el Ford Burgos, respectivament.

JORNADA 24

C.B. Valladolid - Leche Río Breogán :


Lucentum Alicante - Beirasar Rosalía :


Grupo Begar León - Plus Pujol Lleida :


La jornada 24 va estar plena d'emoció i, com ja és habitual en aquesta lliga, les sorpreses van fer acte de presència. La més sonada, el triomf del cuer Rosalía al pavelló del líder Lucentum Alicante (77-79). Els d'Óscar Quintana van confiar-se en excès i ho van pagar car ja que la derrota els hi complica molt el futur. Principalment, perquè el Valladolid i el Melilla van véncer. Els castellans van desfer-se amb autoritat d'un rival directe com el Leche Río Breogán (79-62) mentres que els nord-africans van superar l'UB La Palma (83-70).

En la lluita per entrar a les posicions de play-off, el Plus Pujol Lleida ha patit una duríssima derrota a la pista d'un rival directe com el Grupo Begar León (75-73). El matx ha estat molt igualat amb diverses alternances al marcador. Hagués pogut guanyar qualsevol però la fortuna s'ha aliat amb els locals. Els lleidatans han disposat d'un Troy DeVries inspiradíssim que, gràcies als seus set triples, ha anotat 30 punts que li han servit per proclamar-se màxim encistellador de la jornada. Els altres resultats no han estat del tot negatius per als d'Edu Torres ja que el Cáceres 2016 i el Ford Burgos han perdut. Els de Piti Hurtado no han pogut amb el Clínicas Rincón (85-81), equip revelació de la temporada, i els d'Andreu Casadevall han deixat escapar la victòria en un darrer minut nefast. Detrick, amb dos tirs lliures a un segon del final, ha donat el triomf al Ciudad de La Laguna (66-67).

L'Illescas segueix sense aixecar cap i ha perdut a casa oferint als seus espectadors una actuació lamentable. Així, el Mallorca no va patir gens per endur-se un triomf (75-89) que els assegura virtualment la permanència. El Gandía, en canvi, segueix en plena forma i no va desaprofitar l'oportunitat de sumar un nou triomf (82-76) en la seva lluita incansable cap a la permanència. La víctima va ser un Los Barrios que es complica la classificació per a les eliminatòries d'ascens. Per acabar, cal destacar l'exhibició triplista del C.B. Vic a Tenerife. Els nois de Xavi García van jugar amb molta seguretat i van passar per sobre d'un clar aspirant a l'ascens que no va fer un matx digne de les seves aspiracions (75-83).

No hay comentarios: